Konferens om ”Feministisk Logistik”

Vi ordnar en viktig konferens om feministisk logistik. Toppfeminister kommer och föreläser om viktiga ämnen, som t.ex. genusmärkt dieselbränsle och den senaste forskningen om jämställda lastpallar. Och mycket mer. Gå in och se hela programmet här. Tipsa dina vänner!

Skärmavbild 2013-01-31 kl. 20.55.08

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Konferens om ”Feministisk Logistik”

 1. Pingback: Trött | Bashflak

 2. Pingback: Feministisk Gryning | Susanna's Crowbar

 3. Café Rättvisan skriver:

  Bara de bästa texterna tål omläsning. Det gjorde den här. Lysande!

  För övrigt tror även jag att det med hjälp av von Wrights friare kunskapssyn bara är en tidsfråga innan de rosa lastbilarna drivs av fartvinden.

 4. Hjalmar skriver:

  Problem med Peak Oil, miljöförstöring, svält eller Patriarkatet?
  Feminism och lägre kunskapskrav är svaret! Krydda anrättningen med ”mäns historiska skuld”, och vilka övergrepp som helst, förlåt, vilka framsteg som helst kan emotses! Hallelujah!

 5. Nils Jungenäs skriver:

  Yay!

  Kick-ass. 🙂

 6. Adam Bek skriver:

  Alltså det här är faktiskt inte okey. Jag blir förbannad över det här tilltaget.
  Jag höll nästan på att dö av skratt.
  🙂
  🙂
  🙂
  🙂

 7. Tanja Bergkvist skriver:

  Ha ha – tack för ett gott skratt! 🙂 De har dock inte missat denna sektor, vilket man inser om man läser SOU 2001:43 ”Kön i kön” (alltså vilket kön de som står i en busskö har – alltid dessa lustigheter). Har skrivit om det nedan. Tack för ett klockrent program – det hade kunnat vara på riktigt, får ju inte att se skillnad längre – du har inte skickat en inbjudan till dem som ska medverka? 😉

  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/06/17/genusanalys-av-transportsektorn-del-1/
  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/06/20/transportgenus-och-politiker-i-kbt-behandling/
  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/06/24/genusanalys-av-transportsektorn-del-3/

 8. George Orwell skriver:

  Jag skrattade så att tårarna sprutade!!

  Med humor som vapen mot galenskapen.

 9. Pingback: Haro-föredrag, Axess, att våga ta debatten och kan någon köpa solen till mig? | Tanja Bergkvists Blog

 10. Pingback: Uppdatering för idag | Genusdebatten

 11. Pingback: Uppdatering för idag: Eddie! | Genusdebatten

 12. Ja herregud är detta seriöst ??? Jag är kvinna och har jobbat som truckförare men har då aldrig fört tankarna till våldtäkt eller sex överhuvudtaget när jag på ackord lastade tradare. Däremot de som ser sex i alla handlingar borde gå till en psykolog eller ragga upp en karl. När män pratar sex brukar det ju heta att de snackar för att kompensera nåt annat.
  Angående kvinnliga sjökaptener så beror det på att KVINNOR inte söker sig till dessa yrken eftersom de inte pallar med att ligga ute till sjöss nio månader om året. De måste ju vara hemma för att de anser ju inte att männen klarar av att ta hand om vare sig hem eller barn. Så Ni feminister gå hem och spotta Eran far i ansiktet eftersom han avlade Er förmodligen mot Er mors vilja.

 13. Morgan-Sofia Enlund skriver:

  Skulle vara kul med ett event till. Dessa behövs och särskilt nu när det är lite tystare kring hensen.

 14. Kaffeflickor skriver:

  Du bör genast ändra ordet hem till hen uppe i högra hörnet. Finns många patriarkala associationer med hem…

 15. Iallus skriver:

  Kul! Som förhärdad läsare av feminism-stolligheter var jag faktiskt tvungen att kolla en extra gång för att avgöra ifall det var satir eller inte! Väldigt nära ett fall av ”Poe’s lag”…
  Det var först när jag kollade mycket närmare på denna site som jag helt säkert kunde konstatera detta verkligen var satir, briljant gjort alltså!

  Här har ni den ”äkta vara” så att ni förstår varför jag tvekade in i det längsta 🙂

  http://genus.se/Publikationer/Amnesoversikter/

 16. Gubben skriver:

  Hade det inte varit för titeln ”jämställdhetsfeminist” hade även jag kunna gå på detta. För nog är det tokigt nog för att kunna vara på allvar!

 17. Alexandra skriver:

  Hahahahahaaaaaa alltså herre jesus eller oj förlåt våldtog jag er mentalt nu? Jag menade dam jesufina! Men alltså ni kan ju för fan inte vara seriösa? Ni kräver jämställdhet men tar mer betalt för män, ni kräver jämställdhet men hyllar ett åkeri som endast anställer kvinnliga förare. Hur kan ni hävda att ni någonsin står får jämställdhet? Bara säg som det är så kanske fler galna idioter börjar följa med på ert hat tåg, man skulle kunna likna er vid medeltidens ”crusades”. Ni hävdar att ni är för jämställdheten men vad ni egentligen vill är att kvinnor ska ha det bättre än män, därav också FEMINAZI oj jag menade feminist. Ni är för fan värre än terroristerna i mellanöstern, ni sprider er dynga och ert hat ohindrat.

  förresten, jag skrattade så hårt och våldsamt så jag har nog våldtagit min humor…. ang gaffeltruckar hahahaha alltså ni kan ju inte vara på riktigt!! Om det är någon som hatar så är det ju för i helvete ni!

  Här försöker jag hitta vettiga artiklar ang. jämställdhet och mångfald i transport och logistik branschen och så sitter ni å ordbajsar å sprider dynga, att ni inte skäms, att ni ens existerar är en skymf mot alla feminister och alla som har blivit våldtagna. Jag menar, hur kan ni ens jämföra en gaffeltruck och en pall mot en våldtäckt ? Inte konstigt att ni feminister aldrig kommer få makten i sverige, hellre dör jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s